Over Erik

Ik ben Erik Reinders: een zelfstandige professional met een passie voor (projectmatige) veranderingen en ‘mensenwerk’. Los van mijn overige competenties en ervaring, is mijn kracht dat ik organisaties en gedragingen snel doorzie, dat ik een hoge ‘gun-factor’ heb en dat ik daadkrachtig en pragmatisch ben. Ik heb weinig inwerktijd nodig en creëer snel een geolied team waarmee ik uw doelstelling(en) kan en zal realiseren.

Resultaat telt en is blijvend

In mijn werk ga ik voor een degelijke en tevens pragmatische aanpak. Geen uitgebreide, theoretische rapporten, wel visueel aantrekkelijke presentaties en heldere instructies.
Dat u succesvol blijft, mag niet afhankelijk zijn van de ‘interim-er’. Ik zorg ervoor dat uw organisatie het (project)resultaat adapteert. Blijvend resultaat telt!

PB-oog-500_Erik1-portret

Gronings nuchter, werelds Rotterdams

Ik ben (in 1973) geboren en getogen in de provincie Groningen. Na studies in Tilburg en Nijmegen, woon ik sinds 2001 in Rotterdam. In mijn vrije tijd heb ik een aantal mooie reizen gemaakt. Ik heb zowel zakelijk als privé gefunctioneerd binnen verschillende culturen en heb ervaren dat de (bedrijfs)cultuur een belangrijk element is binnen groepen (zo ook organisaties). Ik weet hier met mijn sensitiviteit en ervaring prima mee om te gaan. Uiteraard zonder de bedrijfsdoelstellingen uit het oog te verliezen.

Ik lever mensenwerk

(Project)management is een vak. Een beheersing van diverse methodieken en technieken is hierbij een vereiste. Hierover beschik ik. Het daadwerkelijke succes binnen uw organisatie wordt echter gevormd door het intermenselijk contact. Een juiste balans tussen plezier, focus, verantwoordelijkheid en betrokkenheid. De technische vaardigheden vormen de basis, de rest is mijn werkelijke uitdaging en kracht.
Het gaat over werken met mensen.

Kijk gerust eens rond op deze site en/of neem contact met me op. Persoonlijk contact zegt immers meer dan een ‘folder’.
Laat u verrassen door mijn scherpe en frisse (project)blik!

Contact